تهران- خیابان بهشتی (عباس آباد)، خیابان پاکستان، کوچه ساوجی نیا، پلاک 85، واحد 2
کد پستی1531713113
تماس با ماشنبه تا چهارشنبه 9 صبح الی 18
پنجشنبه ها 9 صبح الی 15
ما را اینجا پیدا کنید
مزایای وب سایت وردپرسی به نسبت کد نویسی
تاریخ ایجاد : 16 مهر,1403یکی از دغدغه های مهم افراد دارای کسب و کار برای تجربه آمار فروش باورنکردنی انتخاب نوع طراحی سایت است. وردپرس یا کدنویسی کدام انتخاب بهتری خواهد بود؟ برای پاسخ به این سوال در ادامه مطلب با بررسی هر یک از روش های طراحی سایت با ما همراه باشید.
آشنایی با سیستم مدیریت محتوا CMS
سیستم مدیریت محتوا CMS به افراد کمک می کند تا بدون پیش زمینه قبلی و به راحت ترین روش بتوانند با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا انواع سایت های فروشگاهی، شرکتی، خدماتی و .. را طراحی کنند. بنابراین علاقه مندان به طراحی سایت که با زبان های برنامه نویسی تحت وب آشنایی ندارند ترجیح می دهند در مدت زمانی کمتر به یادگیری وردپرس پردازند و بتوانند سایت های حرفه ای طراحی کنند. به طور کلی سیستم مدیریت محتوا به این شکل کار می کند که فرد با استفاده از CMS یک محتوا را ایجاد کرده سپس در صورت نیاز آن را مدیریت و کنترل کرده و در نهایت آن را در سایت وردپرسی انتشار می دهند. مدیریت محتوا شامل: ویرایش، حذف، نمایش و عدم نمایش موارد مختلف در سایت می شود. یکی از قدیمی ترین سیستم های مدیریت محتوا جوملا بوده و امروزه از سیستم مدیریت محتوا جدیدترین به نام وردپرس استفاده می کنند. در واقع اکنون استفاده از جوملا برای طراحی سایت به دلیل نسخه های قدیمی PHP امن نیست و پیشنهاد نمی شود. به طور کلی سه نوع سیستم مدیریت محتوا وردپرس، جوملا و دروپال وجود دارد. اما به دلیل پیشرفته بودن وردپرس می توان گفت بیش از 14.7 درصد از سایت های موفق و برتر دنیا با استفاده از وردپرس طراحی شده اند. روزانه بیش از 500 وب سایت جدید با استفاده از وردپرس طراحی می شوند. تا کنون بیش از 50 هزار افزونه برای رفع نیاز های طراح سایت و مشتری در سیستم مدیریت محتوای وردپرس ساخته شده است.
معرفی امکانات مختلف CMS
یکی از دلایل کاربر پسند بودن سیستم های مدیریت محتوایی محیط ساده و پر از امکانات برای طراحی در سبک های مختلف است. همچنین بروز رسانی منظم CMS ها باعث شده تا سیستم مدیریت محتوایی وردپرس بسیار در حفظ امنیت وردپرس تاثیر گذار باشد. همچنین اکثر CMSها ابزارهایی برای بهینهسازی محتوای وبسایت برای موتورهای جستجو دارند که به بهبود رتبهبندی در نتایج جستجو کمک میکند. سایر امکانات CMS وردپرس عبارتند از :
مدیریت کاربران: امکان ثبتنام، ورود و مدیریت پروفایل کاربران
بارگذاری فایل: امکان بارگذاری عکسها، ویدیوها و فایلهای دیگر
گزارشگیری پیشرفته: گزارشهای مفصل از عملکرد محتوا و ترافیک
مدیریت متا تگها: امکان تنظیم عنوان و توضیحات متا برای هر صفحه
پرداخت آنلاین: یکپارچگی با درگاههای پرداخت برای تسهیل خرید کاربران
پشتیبانگیری: امکاناتی برای پشتیبانگیری از دادهها و محتوای وبسایت
مدیریت محصولات: امکاناتی برای افزودن و مدیریت محصولات و خدمات
ترجمه محتوا: امکاناتی برای ایجاد محتوای چند زبانه و مدیریت زبانهای مختلف
ابزارهای تحلیلی: امکاناتی برای پیگیری ترافیک و تحلیل رفتار کاربران در وبسایت
ابزارهای سئو: امکاناتی برای بهینهسازی محتوای وبسایت برای موتورهای جستجو
اشتراکگذاری محتوا: امکاناتی برای اشتراکگذاری سریع محتوا در شبکههای اجتماعی
ویرایشگر: کاربران میتوانند بدون نیاز به دانش برنامهنویسی محتوا را ایجاد و ویرایش
پشتیبانی از طراحی واکنشگرا: اطمینان از نمایش صحیح محتوا در دستگاههای مختلف
سطوح دسترسی مختلف: امکان تعیین نقشهای مختلف برای کاربران (مدیر، نویسنده، ویرایشگر و غیره)
بهروزرسانیهای امنیتی: CMSها معمولاً بهروزرسانیهای منظم برای رفع نقاط ضعف امنیتی ارائه میدهند.
قالبهای قابل تنظیم: کاربران میتوانند از قالبهای مختلف استفاده کنند یا قالبهای شخصیسازی شده ایجاد کنند.
افزودن قابلیتهای جدید: با استفاده از پلاگینها میتوان قابلیتهای اضافی به CMS اضافه کرد، مانند فرمهای تماس، گالریها و غیره
بررسی سرعت سایت های وردپرسی
به طور کلی برای نمایش اطلاعات سایت به کاربران نیاز است که پس از ورود کاربر به سایت اطلاعات سایت از سرور خوانده شده و به کاربر نمایش داده شود. وردپرس نیز با استفاده از پایگاه داده و PHP کار می کند بنابراین سرعت مناسبی برای نمایش اطلاعات به کاربر دارد. اما اگر به دنبال یک سایت بسیار سریع و حرفه ای هستید بدون شک باید به سراغ سایت های کدنویسی شده بروید. چرا که حجم کد نویسی های کمتر و بهینه تری نسبت به قالب های آماده وردپرسی دارد. البته باید بدانید که برای طراحی سایت کد نویسی سریع بسیار مهم است که از کد نویس های حرفه ای کمک بگیرید تا بهینه ترین سایت ها را در اختیار شما قرار دهند.
قیمت طراحی سایت با وردپرس
به طور کلی طراحی سایت وردپرسی زمان کمتری نسبت به طراحی سایت کدنویسی دارد. بنابراین قیمت یک سایت حرفه ای کدنویسی شده سریع و امن بسیار بالاتر از سایت های وردپرسی است. اما باید بدانید که در طراحی سایت با وردپرس نیز عوامل بسیاری می توانند بر روی قیمت نهایی طراحی تاثیر بگذارند. برای مثال نوع سایتی که قرار است طراحی شود بسیار در هزینه طراحی آن تاثیر گذار خواهد بود همچنین باید بدانید که هر چقدر در وردپرس از CMS های پیچیده تری استفاده شود هزینه طراحی به نسبت آن بالاتر خواهد رفت. یکی از دیگر موارد مهمی که بر روی قیمت طراحی سایت با وردپرس تاثیر می گذارد افزونه ها هستند. با استفاده از افزونه های پیشرفته و بروز می توان قابلیت های حرفه ای تری را به سایت اضافه کرد. بنابراین هر چقدر انتظار شما از یک سایت بالاتر باشد هزینه های طراحی هم به نسبت افزایش خواهد یافت.
دلایل سرعت بالای لود سایت های کد نویسی
اولین نکته ای که برای سفارش طراحی سایت با استفاده از زبان های تحت وب باید به آن دقت کنید انتخاب تیم حرفه ای برنامه نویسی است. چرا که اگربرنامه نویس سایت شما حرفه ای نباشد بدون شک سایت شما از نظر سرعت لود به مشکل خواهد خورد. در واقع کد نویسی اصولی و بهینه در طراحی سایت های کدنویسی بسیار اهمیت دارد. از دیگر دلایلی که باعث می شود سایت های کد نویسی بسیار حرفه ای تر از سایت های وردپرسی به نظر بیایند عدم وابستگی سایت های کد نویسی به افزونه ها می باشد. چرا که استفاده از افزونه های زیاد می تواند بر روی سرعت لود سایت تاثیر بگذارد. در صورتی که برنامه نویس ها نسبت به نیاز ها و درخواست مشتری از کد ها برای طراحی سایت استفاده می کنند.
وضعیت سئو سایت های وردپرسی
پس از طراحی سایت، سئو مهمترین مسئله برای رشد کسب و کار هایی است که اینترنتی شده اند. وضعیت سئو در سایت های وردپرسی به گونه ای است که کاربر می تواند با استفاده از پنل پیشخوان وردپرس به راحتی سئو داخلی و خارجی را انجام دهد. اما در سایت های کد نویسی روال سئو سایت به شکل دیگری است و کاربران از همان ابتدا باید کار را به درستی انجام دهند چرا که دیگر افزونه های سئو وجود ندارند تا روند سئو سایت را مورد بررسی قرار دهند و کاربران بتوانند مشکلات را برطرف کرده و سئو سایت را در حالت قابل قبول و سبز رنگی در بیاورند. در واقع وجود افزونه ها در سایت وردپرسی امکانات بسیاری را در اختیار افراد قرار داده است.
کار با سایت های کد نویسی راحت تر است یا وردپرسی؟
همانطور که در مطالب بالا گفته شد در سایت های کد نویسی به دلیل بهینه بودن کد ها سرعت لود وب سایت بسیار بالا تر از سایت های وردپرسی نیز می باشد. البته این مورد در صورتی اتفاق خواهد افتاد که افراد دارای کسب و کار و مهارت فردی حرفه و آشنا با زبان های تحت وب را برای طراحی سایت خود انتخاب کرده باشند. یکی از دغدغه های همیشگی افرادی که قصد طراحی سایت و اینترنتی کردن کسب و کار خود را دارند نحوه راحتی کار با پنل سایت وردپرسی و کد نویسی نیز می باشد. برای پاسخ به این سوال باید بگوییم هر دو سایت کد نویسی و وردپرسی دارای پنل مدیریتی هستند که کاربران می توانند با استفاده از آن ها به راحتی مورد را اضافه، حذف و حتی ویرایش کنند.
نکته: در سایت وردپرسی امکان تغییرات بیشتر در بخش های طراحی و صفحات مهم سایت وجود دارد اما در سایت های کد نویسی دیگر امکان تغییرات در طراحی کلی سایت توسط کاربر وجود نخواهد داشت. چرا که برای اعمال تغییرات بیشتر نیاز است که کاربر با زبان های تحت وب آشنا باشد و از طریق منبع کد های سایت تغییرات مورد نظر خود را اعمال و ذخیره کند. بنابراین اگر فرد هیچ آشنایی با کد نویسی و زبان های تحت وب نداشته باشد ممکن است با یک تغییر جزئی کل عملکرد سایت را دچار مشکل کند.
پشتیبانی سایت کد نویسی به چه شکل است؟
یکی از مسائل مهمی که باید به آن در جهت طراحی سایت کد نویسی توجه کنید وابستگی افراد دارای کسب و کار به کد نویس است بنابراین مسئله پشتیبانی از سایت های کد نویسی شده بسیار اهمیت دارد و همیشه باید قبل از سفارش طراحی سایت درباره آن با کدنویس ها صحبت کنید. به طور معمول پشتیبانی سایت کد نویسی به مدت یکسال توسط طراحان سایت انجام می شود. اما اگر در این حین صاحب سایت علاقه مند به ایجاد تغییرات اصولی در ظاهر سایت باشد جز توسعه سایت به حساب می آید و باید مبلغی را به نسبت درخواستی که دارد پرداخت کند.
بررسی مزایا و معایب طراحی سایت با کد نویسی
امنیت بالاتر: اگر کدها به درستی نوشته و مدیریت شوند، میتوانید امنیت بالاتری نسبت به استفاده از سیستمهای آماده مانند وردپرس داشته باشید.
انعطافپذیری بالا: با کدنویسی شما میتوانید هر نوع وبسایتی با ویژگیهای خاص و سفارشی بسازید. هیچ محدودیتی در طراحی یا عملکرد وجود ندارد.
کنترل کامل: با کدنویسی، شما کنترل کامل روی ساختار و عملکرد وبسایت دارید. میتوانید تمامی جزئیات را مطابق با نیازهای خود یا مشتری تنظیم کنید.
قابلیت توسعه بیشتر: امکان افزودن ویژگیها و قابلیتهای جدید به مرور زمان به سادگی وجود دارد، چرا که ساختار وبسایت از پایه توسط شما طراحی شده است.
بهینهسازی بیشتر: امکان بهینهسازی کدها برای سرعت بارگذاری، سئو و تجربه کاربری بهتر وجود دارد. شما میتوانید کدهایی سبک و سریع بنویسید که مستقیماً به عملکرد بهتر وبسایت کمک کنند.
معایب:
هزینه بالا: طراحی سایت با کدنویسی معمولاً هزینه بیشتری نسبت به استفاده از سیستمهای آماده دارد، زیرا نیاز به تخصص و زمان بیشتری دارد.
سختتر شدن تغییرات: در صورتی که بخواهید تغییرات عمدهای در وبسایت ایجاد کنید، ممکن است نیاز به تغییرات زیادی در کدها باشد که زمانبر و پیچیده خواهد بود.
نیاز به تخصص فنی: برای کدنویسی وبسایت باید به زبانهای برنامهنویسی مانند HTML، CSS، JavaScript، و زبانهای سمت سرور مانند PHP یا Python مسلط باشید.
زمانبر بودن: طراحی وبسایت با کدنویسی نسبت به استفاده از قالبها و سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) زمان بیشتری میبرد، چرا که نیاز به نوشتن کد از پایه دارید.
نگهداری دشوارتر: مدیریت و نگهداری سایتهای کدنویسی شده میتواند پیچیدهتر باشد، به خصوص اگر توسعهدهنده اصلی در دسترس نباشد یا مستندسازی خوبی انجام نشده باشد.
بهترین زبان های تحت وب برای طراحی سایت
برای طراحی و توسعه وبسایتها، زبانهای مختلفی وجود دارند که هر کدام مزایا و کاربردهای خاص خود را دارند.
برای طراحی سایت، معمولاً ترکیبی از زبانها استفاده میشود. HTML، CSS و JavaScript برای سمت کاربر (Front-End) و PHP، Python، Node.js یا دیگر زبانهای سمت سرور برای سمت سرور (Back-End) مورد استفاده قرار میگیرند. انتخاب زبان مناسب به نوع پروژه، نیازهای فنی و مهارتهای شما بستگی دارد.در ادامه بهترین زبانهای برنامهنویسی تحت وب برای طراحی سایت را معرفی میکنیم.
زبان تحت وب Html: زبان اصلی برای ساختاردهی محتوای صفحات وب است. هر وبسایتی از HTML به عنوان پایه استفاده میکند.
زبان تحت وب css: برای طراحی و استایلدهی صفحات وب استفاده میشود. با استفاده از CSS میتوان ظاهر و چیدمان صفحات را زیبا و کاربردی کرد.
زبان تحت وب java: جاوا اسکریپت زبانی برای برنامهنویسی سمت کاربر (Front-End) است که برای اضافه کردن تعاملات و دینامیک به وبسایتها استفاده میشود.
زبان تحت وب php: یک زبان سمت سرور (Back-End) است که برای توسعه برنامههای وب پویا استفاده میشود. بسیاری از سیستمهای مدیریت محتوا (مانند وردپرس) از PHP استفاده میکنند.