آواتار وب (هدف پردازش کارن) آدرس شرکت

تهران- خیابان بهشتی (عباس آباد)، خیابان پاکستان، کوچه ساوجی نیا، پلاک 85، واحد 2

کد پستی

1531713113

تماس با ما

شنبه تا چهارشنبه 9 صبح الی 18

پنجشنبه ها 9 صبح الی 15

88558103 (021)

88520791 (021)

2598804 0912

ما را اینجا پیدا کنید

چگونه ترافیک ارگانیک سایت را دو برابر کنیم؟

تاریخ ایجاد : 10 آذر,1403
Blog Images

روش‌های جذب و افزایش بازدید کنندگان واقعی بدون پرداخت هزینه برای تبلیغات موجب افزایش ترافیک ارگانیک سایت می‌شود. برای افزایش ترافیک ارگانیک سایت روش های مختلفی وجود دارد که در ادامه به طور کامل درباره آن ها صحبت خواهیم کرد با ما همراه باشید. 

ترافیک ارگانیک سایت چیست؟

افزایش ترافیک ارگانیک سایت با استفاده از تحقیق کلمات کلیدی دقیق و هدفمند امکان پذیر خواهد بود. اگر سایت خود را به تازگی طراحی کرده اید باید بدانید که رسیدن به رتبه خوب در کلمات کلیدی کوتاه می تواند دشوار و زمان بر باشد. بنابراین بهتر است ابتدا با کلمات کلیدی بلند فعالیت خود را آغاز کنید. به طور کلی فعالیت در بخش وبلاگ سایت به صورت روزانه با استفاده از کلمات کلیدی بلند مدت بسیار می تواند برای شما مفید و به مرور زمان موثر باشد. چرا که رقابت در بین کلمات کلیدی بلند تر کمتر است. از دیگر ویژگی های استفاده از تمرکز بر روی کلمات کلیدی دم بلند جذب مخاطب هدفمند را به همراه دارد. برای مثال زمانی که شما دقیقا می دانید به دنبال کسب الطاعات در مورد چه چیزی هستید یا قصد خرید چه نوع محصولی را دارید بسیار طولانی تر جستجو خود را انجام خواهید داد. بنابراین درصد بیشتری از مخاطبان که قرار است در سایت شما خریدی را انجام دهند بدون شک از کلمات کلیدی دم بلند استفاده خواهند کرد. سایر روش های مناسب برای افزایش ترافیک سایت می توان به استفاده از ابزار های حرفه ای، تحلیل رقبا و.. اشاره کرد. 

 روش های بهینه سازی محتوا سایت

یکی از روش های موثر افزایش ترافیک ارگانیک سایت بهینه سازی محتوای سایت می باشد. برای این منظور لازم است از محتوا با کیفیت و جامع استفاده کنید. هر چقدر محتوا بخش وبلاگ سایت شما نزدیک تر به سوال و نیاز کاربر باشد سریع تر جواب خواهید گرفت. به کار گیری تیتر های جذاب و کاربردی بسیار مناسب برای جذب کاربران برای مطالعه ادامه محتوا خواهد بود. کلمات کلیدی در محتوا متنی سایت بسیار اهمیت دارند و بسیار ضروری است که از آن ها به صورت بهینه و به مقدار لازم طبق قانون چگالی کلمات استفاده کنید. کلمات کلیدی در سراسر مقاله به خصوص تیتر اصلی، پاراگراف اولیه، توضیحات متا، بدنه متن، و تگ های متن نیز استفاده می شود. 

 

ترافیک ارگانیک سایت

 

افزایش سرعت سایت با بهبود ساختار فنی

در جهت بهبود ساختار فنی سایت استفاده از ابزار های افزایش سرعت بسیار پیشنهاد می شود. برای مثال ابزار Google PageSpeed Insights بسیار مناسب برای این منظور خواهد بود. یکی از مسائل تاثیر گذار در افزایش سرعت سایت بهینه سازی رسانه هایی است که درون سایت استفاده شده است. باید بدانید که به طور کل استفاده از تصاویر با حجم بالا درون سایت ممنوع است.  همچنین بعد از بارگزاری تصاویر می توانید از افزونه های کاهش حجم تصویر برای افزایش سرعت سایت بهترین استفاده را داشته باشید. همانطور که متوجه شده اید ساختار فنی سایت بسیار اهمیت دارد و برای اصولی بودن این ساختار لازم است به مواردی از جمله: ریسپانسیو بودن سایت، استفاده از Https،  ساختار URL ساده، توجه کنید. اگر سایت شما در موبایل و تبلت ظاهر گرافیکی عالی و دسترسی آسانی داشته باشد بدون شک بازدید های بسیاری را خواهید داشت. سایر ساختار های فنی که باید برای بهینه سازی سایت و افزایش سرعت به آن ها توجه کنید عبارتند از :

ایجاد بک لینک های با کیفیت:

ارتباط با سایت‌های معتبر: درخواست انتشار محتوا یا لینک‌دهی از وب‌سایت‌های مرتبط و معتبر

تولید محتوای ارزشمند: محتوایی که کاربران و سایت‌های دیگر تمایل به اشتراک‌گذاری آن داشته باشند.

تکنیک آسمان‌خراش (Skyscraper Technique): بهترین محتواهای موجود در زمینه خود را پیدا کرده، نسخه‌ای بهتر و کامل‌تر از آن‌ها تولید کنید.

تمرکز بر تجربه کاربری:

اضافه کردن لینک‌های داخلی: کاربران را به صفحات دیگر هدایت کنید.

ناوبری آسان: منوی سایت و دسترسی به محتواها باید ساده و کاربرپسند باشد.

کاهش نرخ پرش (Bounce Rate):بهبود طراحی صفحات و ارائه محتوای مرتبط و جذاب برای کاربران

فعالیت در شبکه های اجتماعی

اشتراک‌گذاری محتوا: محتوای جدید خود را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

تعامل با کاربران: سوالات و نظرات آن‌ها را پاسخ دهید تا تعامل بیشتری ایجاد شود.

تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی: اگرچه هدف جذب ترافیک ارگانیک است، اما تبلیغات هدفمند می‌تواند مخاطبان جدیدی را جذب کند که در بلندمدت ترافیک ارگانیک شما را افزایش دهد.

استفاده از محتوا های چند رسانه ای 

به طور کلی تولید محتوا در دسته بندی های متنوع از جمله تولید محتوا تصویری، ویدئویی، صوتی، متنی انجام خواهد شد. با توجه به این مسئله که مخاطبان شما هر یک به یک موضوع علاقه دارند اگر تنها یکی از انواع دسته بندی تولید محتوا را در سایت خود دنبال کنید با کاهش بازدید و دنبال کردن صفحات دیگر مواجه خواهید شد. بنابراین بهتر است هر چهار دسته بندی در مکان درست خود استفاده کنید. برای مثال تولید محتوا متنی مرتبط با بخش وبلاگ سایت به سه نوع از محتوا نیاز دارد. درون مقاله های سایت خود می توانید از تولید محتوا متنی، تصویری، صوتی نیز استفاده کنید. گاهی برخی از افراد برای تکمیل کردن مقاله آموزشی از تولید محتوا ویدئویی نیز برای صفحات سایت خود استفاده می کنند. 

افزایش ترافیک سایت با سئو محلی

 معرفی سئو محلی و میزان اهمیت آن سایت

سئو محلی (Local SEO) یکی از شاخه‌های سئو است که تمرکز آن بر بهبود رتبه وب‌سایت در نتایج جستجوی محلی (Local Search) است. هدف اصلی سئو محلی، کمک به کسب‌وکارها برای جذب مخاطبانی است که به خدمات یا محصولاتشان در یک منطقه جغرافیایی خاص نیاز دارند.به زبان ساده، سئو محلی یعنی وقتی کسی عباراتی مانند "رستوران نزدیک من" یا "فروشگاه موبایل در تهران" را جستجو می‌کند، سایت شما در نتایج بالاتر نمایش داده شود. از ابزار های مهم برای سئو محلی سایت می توان به Google My Business، Google Maps، Yelp، Moz Local، Google Search Console و .. نیز اشاره کرد. 

دلایل اهمیت توجه به سئو محلی سایت عبارتند از :

  • رقابت‌پذیری بیشتر: اگر رقبا در منطقه شما از سئو محلی استفاده کنند و شما نکنید، ممکن است مشتریان بالقوه خود را از دست بدهید.
  • افزایش بازدید حضوری: بسیاری از کاربران بعد از پیدا کردن یک کسب‌وکار در نتایج جستجوی محلی، به صورت حضوری به آنجا مراجعه می‌کنند.
  • پیشرفت در جستجوی موبایل: اکثر کاربران جستجوی محلی را از طریق موبایل انجام می‌دهند و گوگل نتایج محلی را برای جستجوهای مرتبط برجسته‌تر نشان می‌دهد.
  • جذب مشتریان محلی: اگر کسب‌وکار شما به مشتریانی در یک موقعیت جغرافیایی خاص وابسته است (مانند فروشگاه‌ها، رستوران‌ها، کلینیک‌ها)، سئو محلی می‌تواند مشتریان بیشتری را به سمت شما جذب کند.
با هم کار کنیم

به یک پروژه موفق احتیاج دارید؟

بررسی پروژه
با ما تماس بگیرید 88558103 (021)